ネットスコープは2024年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラントでリーダーの1社として評価されました。 レポートを読む

閉める
  • Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

ネットワークとセキュリティの連携方法を変える。

• 導入企業 シェブロン

Netskope は世界中で 3,000 を超える顧客にサービスを提供しており、その中にはフォーチュン 100 企業の 25 以上が含まれます

• パートナー シェブロン

実行能力とビジョンの完全性において
最上位の評価

ネットスコープが2024年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラントで3年連続リーダーの1社として評価された理由をご覧ください。

Netskope、2024年ガートナー®マジッククアドラント™セキュリティサービスエッジ部門でリーダーに選出 メニューのグラフィック

お客様について
窓の外を見て微笑むメガネをかけた女性

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope One プラットフォームの紹介

Netskope One は、SASE とゼロトラスト変革を可能にする統合型セキュリティおよびネットワーキング サービスを提供するクラウドネイティブ プラットフォームです。

Netskope One について学ぶ
青い照明の抽象画
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope One SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) を通じてセキュリティとネットワークの変革を実現する方法を学びます

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

ゼロトラストと国家安全保障の交差点
On the latest episode of Security Visionaries, co-hosts Max Havey and Emily Wearmouth sit down for a conversation with guest Chase Cunningham (AKA Dr. Zero Trust) about zero trust and national security.

ゼロトラストと国家安全保障の交差点
最新のブログ

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) 機能を通じてゼロ トラストと SASE の導入をどのように実現できるかをご覧ください。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
SASEとは

クラウド優位の今日のビジネスモデルにおいて、ネットワークとセキュリティツールの今後の融合について学びます。

SASEについて学ぶ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• カスタマーソリューション シェブロン

お客様の成功のために、Netskopeはあらゆるステップを支援いたします。

• トレーニングと認定 シェブロン

Netskopeのトレーニングで、クラウドセキュリティのスキルを学ぶ

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート

雪山を登るハイカーのグループ

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ

Netskope Selected As Distinguished Vendor in New Report Calling for Revolutionary Approach to Cyber Security

First-ever TAG Cyber Security Annual provides in-depth research and analysis for information security professionals

Netskope, the leader in cloud security, today announced that it has been included as a distinguished vendor in the 2017 TAG Cyber Security Annual — Practical Handbook and Reference Guide for the Working Cyber Security Professional. Netskope is part of an industry collective of 48 of the nation’s foremost cyber security vendors participating in the report, which was published by The Amoroso Group (TAG Cyber) following in-depth industry research and analysis.

“The Netskope team is proud to have been included in this fine research initiative,” said Sanjay Beri, founder and CEO, Netskope. “Our work in the area of cloud security is a critical component in today’s enterprise computing environment.”

The report details a new urgency for how America’s commercial, financial and utility sectors respond to escalating and increasingly complex cyber attacks. It includes a comprehensive analysis of the cyber security industry with specific insights from C-level executives and thought leaders. Dr. Edward G. Amoroso, former chief security officer of AT&T and author of six books on cyber security, spearheaded writing and researching the report.

“The approach to cloud security inherent in the Netskope solutions will be critical to proper protection of the modern virtual enterprise,” explained Amoroso.

The 2017 TAG Cyber Security Annual has been written for information security and technology professionals in all industries with a special focus on U.S. infrastructure companies, including energy, telecommunications, manufacturing, healthcare and utilities. The report will be available at no cost to all users as a free download on the Netskope website and TAG Cyber’s website.

The handbook is centered around a revolutionary new approach to cyber security that calls on tech leaders of the largest and most important American enterprises to explode existing infrastructure to disperse data across multiple platforms, offload sensitive information into secure cloud-based solutions and reload systems, policies and personnel to better position them to effectively defend against cyber attacks that are not only likely, but occurring at an increasing rate.

It includes three volumes:

• Volume 1: TAG Cyber Security Fifty Controls details the fifty primary control areas required for CISO teams to be effective in this new era of cyber security. These areas include traditional controls such as firewall platforms and two-factor authentication along with non-traditional controls such as security recruiting and security R&D. For each control area, an extensive list of supporting vendors is included to help jumpstart local source selection.
  • Volume 2: Interviews with Distinguished Vendor Principals includes in-depth conversations with the thought leaders and distinguished vendor principals. It offers a brief digest of the expert guidance and cyber security insights offered by these industry authorities during the research stages of this report.
  • Volume 3: TAG Cyber Security Vendor Listings serves as a reference guide to the cyber security industry. This comprehensive review includes nearly 1,400 vendors this year, with an additional 500 vendors to be incorporated into the 2018 report.

Netskope Resources

• Download the Netskope Cloud Report for more detailed analysis and to see the full list of the most widely used cloud apps by enterprises
  • Learn more about how to gain visibility into enterprise cloud apps and how to ensure they are secure and compliant
  • Visit the Netskope Hub for the latest commentary and insight on trends from the Netskope team

About Netskope

Netskope is the leader in cloud security. Using patented technology, Netskope’s cloud-scale security platform provides context-aware governance of all cloud usage in the enterprise in real-time, whether accessed from the corporate network, remote, or from a mobile device. This means that security professionals can understand risky activities, protect sensitive data, stop online threats, and respond to incidents in a way that fits how people work today. With granular security policies, the most advanced cloud DLP, and unmatched breadth of workflows, Netskope is trusted by the largest companies in the world. Netskope — cloud with confidence. To learn more, visit our website.

About TAG Cyber, LLC

The Amoroso Group (TAG Cyber) is a global cyber security advisory, training, consulting and media services company. Led by Edward Amoroso, industry veteran and former chief security officer for AT&T, TAG Cyber supports hundreds of companies around the world by providing a roadmap for identifying, preventing and eliminating cyber attacks on their systems and data.