閉める
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

最新のブログ

Netskopeがセキュリティサービスエッジ(SSE)機能を通じてゼロトラストとSASEの旅を可能にする方法。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
セキュリティサービスエッジとは

セキュリティサービスエッジの詳細
4方向ラウンドアバウト

窓の外を見て微笑むメガネをかけた女性

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス
Netskopeコミュニティは、あなたとあなたのチームが製品とプラクティスからより多くの価値を引き出すのに役立ちます。

Netskopeコミュニティに移動
Netskope コミュニティ

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• パートナー シェブロン

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート
Highest in Execution. Furthest in Vision.

ネットスコープは2023年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラント™でリーダーの1社として評価されました。

雪山を登るハイカーのグループ

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ

Netskopeは、シームレスでローカライズされたエクスペリエンスでセキュリティサービスエッジをグローバルに提供する最初のベンダーです

With its extensively-peered NewEdge Private Security Network, customers benefit from security coverage everywhere without performance trade-offs

SANTA CLARA, Calif. – December 7, 2023 – Netskope, a leader in Secure Access Service Edge (SASE), today announced the completion of the rollout of Localization Zones to its NewEdge security private cloud offering a localized experience for 220 countries and territories, including every non-embargoed UN member state.

While a move to a cloud web proxy or Security Service Edge (SSE) solution brings significant advantages in terms of security coverage and reduction of management overhead, maintaining a localized user experience has been a challenge for enterprises. Users can be met with a broken experience – websites and applications serving the wrong content or potentially in a different language – based on the location of the web security service or SSE data center, not the user. In extreme cases, access to entire websites or applications can be blocked entirely.

With 205 Localization Zones, in addition to Netskope’s current footprint of full compute data centers in 71 regions, Netskope’s global coverage is unmatched by any other Security Service Edge vendor and provides a localized experience for over 220 countries and territories. Combined with native support for per-customer Dedicated Egress IPs — without requiring any performance-sapping backhauling — Netskope meets the most demanding requirements of customers adopting security services in the cloud or looking to consolidate multiple disparate security functions into a unified platform while achieving the highest levels of security, performance, and reliability.

First rolled out in February 2023, Localization Zones deliver the same digital experience for customers as going direct-to-net, regardless of where they are accessing from. Customers benefit from native language and localized content support for websites, as well as access to geo-fenced content and applications, even if there is no in-country data center.

“Data residency is one thing, and user experience is another. We use more than 80 of Netskope’s NewEdge global data centres to meet our data processing compliance requirements, but for a truly global business like ours, compliance alone is not enough,” said David Mann, Managing Director – Information Security & Infrastructure Services at PageGroup. “Netskope’s NewEdge Localization Zones mean that our data routing decisions don’t determine things like the language that our employees search results are returned in – or the geographical IP-restricted web services that they are able to access. This gives Netskope much more freedom to make performance-based routing decisions to maximize user experience and enhance resilience.”

Over the last 18 months, Netskope has also completed a number of enhancements to the NewEdge private cloud platform, including:

• Growth of its global footprint of regions powered by full compute data centers by more than 40%, each offering a complete SSE stack including Cloud Firewall, SWG, inline CASB, ZTNA, and data and threat protection continuing to drive down on ramp latency and enhance the user experience
  • Addition of a significant presence in Mainland China, providing fast and reliable access to both domestic and international applications and content
  • Significant expansion of global Management Plane footprint, more than doubling the number of regions available, including Management Planes across the United States and the European Union (EU), Australia, Saudi Arabia, Singapore, Switzerland, and the United Kingdom, helping customers meet data privacy and compliance requirements
  • Continued enhancements of the ‘connectedness’ of its infrastructure with more than 3000 adjacencies to more than 620 unique ASNs today, reducing latency on the first and last mile, further enhancing the user and application experience

“With NewEdge, customers aren’t forced to make trade-offs when it comes to security, user experience, and performance,” said Jason Hofmann, SVP of Platform Strategy and Architecture at Netskope. “Our customers benefit from something that no other vendor can match — a user experience that is indistinguishable from direct-to-net for virtually every user on the planet, not only from a throughput and latency point-of-view, which was a milestone we achieved a few years ago, but now also from a content localization standpoint. Whether working from a hotel in Barbados, an airport in Bahrain, a branch office in Brazil, a factory in Bangladesh, or a home in Belgium, the user experience is preserved. This holds true even for the smallest countries in the world — countries whose entire populations could fit in a small football stadium — such as Tuvalu or Palau.”

For further information about Netskope’s NewEdge, the world’s largest, highest-performing security cloud, visit here.

Netskopeについて

Netskope, a global SASE leader, helps organizations apply zero trust principles and AI/ML innovations to protect data and defend against cyber threats. Fast and easy to use, the Netskope platform provides optimized access and real-time security for people, devices, and data anywhere they go. Netskope helps customers reduce risk, accelerate performance, and get unrivaled visibility into any cloud, web, and private application activity. Thousands of customers trust Netskope and its powerful NewEdge network to address evolving threats, new risks, technology shifts, organizational and network changes, and new regulatory requirements. Learn how Netskope helps customers be ready for anything on their SASE journey, visit netskope.com.