Episode 18: Fostering Relationships for Security Awareness

2014年12月9日

ネツコーペがボックストラストパートナーに選出

エンタープライズグレードのデータ損失防止機能により、企業の安全なコンテンツコラボレーションを強化

カリフォルニア州ロスアルトス。 – 2014年12月9日 – Netskope, the leader in safe cloud enablement, today announced its participation in the new Box Trust ecosystem, a comprehensive security initiative that provides Box customers with a unified network of partners and solutions that help ensure security, visibility and accessibility for critical business content. The integration of Netskope for Box enables users to seamlessly address data loss prevention (DLP) and usage controls within the platform and across Box ecosystem apps. This demonstrates Netskope’s continued momentum as a preferred provider of cloud application security as enterprises increasingly demand secure cloud-based content collaboration capabilities.

Netskopeは、セキュリティ、ガバナンス、コンプライアンスパートナーのBox Trustエコシステムに参加し、クラウドでコンテンツを管理および移行する際に信頼できるサービスを顧客に提供します。 この統合を通じて、NetskopeはコンテキストアウェアクラウドDLPと暗号化を顧客に提供し、アップロードされた時期に関係なく、Box内の企業データの可視性と制御を提供します。 Netskopeは、市場でのリーダーシップ、統合能力、および共同顧客の成功に向けた実証されたコミットメントに基づいてパートナーとして選ばれました。

「企業は独自のビジネス情報でコラボレーションするためにBoxに絶えず依存しているため、DLPのようなセキュリティの追加レイヤーを実装することは非常に貴重です」と、Netskopeの製品管理担当バイスプレジデントであるRajneeshChopraは述べています。 Boxとの統合とBox Trustエコシステムへの組み込みにより、企業は安全でありながらアクセス性の高い環境で管理とコラボレーションを行うことができます。」

NetskopeのBox統合の詳細については、Netskopeの ブログ.

Netskope™ is the leader in safe cloud enablement. Only the Netskope Active Platform™ enables you to find, understand, and secure sanctioned and unsanctioned cloud apps. With Netskope, IT can direct usage, protect sensitive data, and ensure compliance in real-time, on any device, including native apps on mobile devices and whether on-premises or remote, and with the broadest range of deployment options in the market. With Netskope, businesses can move fast, with confidence.

Netskopeは、大手ヘルスケア、金融サービス、ハイテク、小売企業を含む幅広い顧客ベースにサービスを提供しており、CIO Magazineのクラウドセキュリティスタートアップトップ10に選ばれ、CBSニュース、ウォールストリートジャーナル、フォーブスなどのビジネスメディアで取り上げられています。 ネツコーペはカリフォルニア州ロスアルトスに本社を置いています。 で私たちをご覧ください www.netskope.com ツイッターでフォローしてください @Netskope.