Netskopeの SASE Summitにご参加ください 、あなたの近くの都市に来てください!今すぐご登録ください

未来のプラットフォームはネツコペです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、次世代セキュアWebゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要に移動
Netskopeの動画
ボーダレスSD-WAN:ボーダレスエンタープライズの新時代を先導

NetskopeボーダレスSD-WANは、ゼロトラストの原則と保証されたアプリケーションパフォーマンスを統合するアーキテクチャを提供し、すべてのサイト、クラウド、リモートユーザー、およびIoTデバイスに前例のない安全で高性能な接続を提供します。

Read the article
Borderless SD-WAN

NewEdgeの詳細
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

ジェネレーティブ AI の使用を保護する方法を学ぶ
Safely Enable ChatGPT and Generative AI

Learn about Zero Trust

Learn about Industry Solutions

Learn about Professional Services
Netskopeプロフェッショナルサービス

Learn about Training and Certifications

ボーナスエピソード2:SSEのマジッククアドラントとSASEを正しく取得する
MikeとSteveが、ガートナー®社のマジック・クアドラント™のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)、Netskopeの位置づけ、現在の経済情勢がSASEの取り組みに与える影響について語ります。

最新のブログ

Netskopeがセキュリティサービスエッジ(SSE)機能を通じてゼロトラストとSASEの旅を可能にする方法。

ネツコペAWSイマージョンデイワールドツアー2023

Netskopeは、Netskope製品の使用とデプロイについてAWSのお客様を教育および支援するために、さまざまなハンズオンラボ、ワークショップ、詳細なウェビナー、およびデモを開発しました。

Learn about AWS Immersion Day
AWS パートナー

Learn about Security Service Edge

Highest in Execution. Furthest in Vision.

ネットスコープは2023年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラント™でリーダーの1社として評価されました。

Learn about Netskope Partners
カリフォルニア州サンタクララ。
March 20, 2020

Netskope Partner Program Awarded by CRN for Corporate and Executive Achievement

The Channel Company awards Netskope with prestigious 5-Star ranking in its Partner Program Guide, recognizes Dave Rogers on its 2020 list of Channel Chiefs

SANTA CLARA, Calif. – March 30, 2020 – Netskope, the leading security cloud, today announced it received the highest “5-Star” rating from CRN®, a brand of The Channel Company, in its 2020 Partner Program Guide. Additionally, CRN named Dave Rogers, VP Alliances and Global Channel Sales at Netskope, to its 2020 list of Channel Chiefs.

The fundamental shift to a cloud and mobile enabled workforce presents solution providers with a rare opportunity to help enterprises modernize their security stack. Netskope provides its partners with a unified, born-in-the-cloud platform to secure data and stop threats across cloud and web applications.

Netskope’s award-winning Evolve Partner Program, featuring strong training, co-marketing, and incentive programs—combined with Netskope’s partner-centric go-to-market strategy—enables its partners to maximize their growth and profitability while transforming enterprise security.

The annual Partner Program Guide is the definitive listing of the most rewarding partner programs from technology companies that provide products and services through the IT channel. The 5-Star rating is awarded to an elite group of companies that offer solution providers the best-of-the-best in their partner programs. Meanwhile, the annual list of Channel Chiefs recognizes the top vendor executives who continually demonstrate exemplary leadership, influence, innovation, and growth for the IT channel.

To inform the 2020 Partner Program Guide, The Channel Company’s research team analyzed each vendor’s partner program to determine the 2020 5-Star ratings. Each was scored based on several factors, including investments in program offerings, partner profitability, partner training, education and support, marketing programs and resources, sales support, and communication. Based on that assessment, the partner program with Netskope stands among the elite technology suppliers in the IT channel, providing excellent value and support for solution providers.

“With the speed and complexity of technology today, solution providers need partners that can keep pace and support their growing business.” said Bob Skelley, CEO of The Channel Company. “CRN’s Partner Program Guide features insight into the strengths and benefits of each company’s program to identify those that truly support and drive positive change within the IT channel.”

The 2020 Channel Chiefs list honors the distinguished leaders who have influenced the IT channel with cutting-edge strategies and partnerships. These honorees were chosen by the CRN editorial staff for their dedication, industry prestige, and exceptional accomplishments in driving the channel agenda and evangelizing the importance of channel partnerships.

As VP Alliances and Global Channel Sales at Netskope, Dave Rogers brings more than 20 years of experience leading global transformation strategies focused on security, cloud, virtualization, application development, and consulting. In 2019, he led the channel team as it launched the expansion of its global Netskope Evolve Partner Program, with new benefits designed to support the ongoing rapid growth of the award-winning Netskope Security Cloud. `With over 500 partners globally, more than 90% of Netskope’s business is now conducted through the channel.

“The IT channel is undergoing constant evolution to meet customer demands and changing business environments,” Skelley said. “CRN’s Channel Chiefs work tirelessly, leading the industry forward through superior partner programs and strategies with a focus on helping solution providers transform and grow. Our team here at The Channel Company congratulates these outstanding individuals for their dedication to the channel.”

“Netskope’s relationship with its channel partners is vital to the success of our organization, and continue to be a key ingredient as the Netskope Evolve Partner Program grows around the world,” said Rogers. “Leading the channel team is also an enormous privilege, and I am honored to work with people who are passionate about protecting data and users everywhere through a data-centric approach to cloud security. CRN’s recognition of the team’s hard work is a huge validation point that we continue to innovate in this regard, and pushes us to expand even further.”

To learn more about the Netskope Evolve Partner Program, visit https://www.netskope.com/partners

CRN’s 2020 Channel Chiefs list was featured in the February 2020 issue of CRN Magazine and online at www.CRN.com/ChannelChiefs.

The 2020 Partner Program Guide will be featured in the upcoming April issue of CRN® and online at www.CRN.com/ppg.

Netskopeセキュリティクラウドは、どこからでも、どのデバイスからでもクラウドサービス、Webサイト、プライベートアプリにアクセスする際に、比類のない可視性とリアルタイムのデータと脅威保護を提供します。 Netskopeだけがクラウドを理解し、世界最大かつ最速のセキュリティネットワークの1つからデータ中心のセキュリティを提供し、世界最大の組織がビジネスの速度を実現し、デジタルトランスフォーメーションの旅を保護するために必要な保護とスピードの適切なバランスを提供します。 Netskopeで周囲を再考してください。

チャネルカンパニーについて

The Channel Company enables breakthrough IT channel performance with our dominant media, engaging events, expert consulting and education, and innovative marketing services and platforms. As the channel catalyst, we connect and empower technology suppliers, solution providers and end users. Backed by more than 30 years of unequalled channel experience, we draw from our deep knowledge to envision innovative new solutions for ever-evolving challenges in the technology marketplace. www.thechannelcompany.com

チャネル会社をフォローする: Twitter, LinkedIn, and Facebook.

© 2020. CRN is a registered trademark of The Channel Company, LLC.  All rights reserved.