SASE Week 2023 オンデマンド! セッションを探索します

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドであり、接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に近代化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
People at the open space office
  • NewEdge

NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスを誇るセキュリティプライベートクラウドです。

• クラウドセキュリティプラットフォーム

世界最大のセキュリティプライベートクラウドにおける可視性とリアルタイムデータおよび脅威保護

• 技術パートナーと統合

Netskopeは、エンタープライズテクノロジーの最強の企業と提携しています。

セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート

業界別ソリューションについて学ぶ
崖沿いの風力タービン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

2024年の予測
ホストのEmily Wearmouthが、BCD Travelのシニアバイスプレジデント兼CISOであるSherron Burgess氏と、Netskopeのクラウド戦略およびイノベーション責任者であるShamla Naidoo氏と対談し、来年のホットなトピックについて語ります。

2024年の予測
最新のブログ

Netskopeがセキュリティサービスエッジ(SSE)機能を通じてゼロトラストとSASEの旅を可能にする方法。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
セキュリティサービスエッジとは

セキュリティサービスエッジの詳細
4方向ラウンドアバウト

窓の外を見て微笑むメガネをかけた女性

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス
Netskopeコミュニティは、あなたとあなたのチームが製品とプラクティスからより多くの価値を引き出すのに役立ちます。

Netskopeコミュニティに移動
Netskope コミュニティ

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• Netskopeが選ばれる理由

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート
Highest in Execution. Furthest in Vision.

ネットスコープは2023年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラント™でリーダーの1社として評価されました。

雪山を登るハイカーのグループ

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ
カリフォルニア州サンタクララ。
June 23, 2021

Kimberly Alexy Joins Netskope Board of Directors

25-year financial industry and board veteran adds to Netskope leadership strength as growth continues to accelerate

SANTA CLARA, Calif. – June 23, 2021 – Netskope, the SASE leader, today announced the appointment of Kimberly Alexy to the Netskope Board of Directors. Alexy will support the next phase of Netskope’s rapid growth and its commitment to helping enterprises and governments move toward a Secure Access Service Edge (SASE) architecture—transforming how cloud security and networking are effectively delivered.

With more than 25 years of experience in finance, accounting, capital markets, M&A, and investments, Alexy has served on more than a dozen pre-IPO and public company boards. She has chaired key board committees throughout her time as a board leader, including audit, compensation, nominating, governance, and other specialty committees.

“We are honored to welcome Kimberly Alexy to Netskope’s Board of Directors,” said Sanjay Beri, Netskope CEO. “Kimberly and I got to know each other over time and I knew she was the cultural fit we wanted to grow our board. She cares deeply about open collaboration, the importance of people, and the positive impact cybersecurity and technology transformation can have on the world. I could not have found a better partner on Netskope’s board and as leader of the audit committee.”

Earlier in her career, Alexy was a sell-side equity research analyst on Wall Street, specializing in technology stocks. Since then, she has been an active investor and board director, helping public and pre-IPO companies with board needs. Her current board memberships also include Alteryx, FireEye, Five9, and Western Digital.

“Netskope is exceptionally well positioned to lead the charge on SASE and serve as the trusted technology partner for organizations all over the world that need to secure data in the cloud and to keep up with the rapid pace of digital transformation,” said Kimberly Alexy. “But just as importantly, Netskope has a great culture—the team is open, collaborative, and mission-driven. All of this has contributed to its amazing success thus far, and I am both honored and excited to join the Netskope team for this next phase of the journey.”

The Netskope Board of Directors is led by Sanjay Beri, and includes Kimberly Alexy, Arif Janmohamed, Enrique Salem, and Eric Wolford.

For more on today’s announcement, read Sanjay Beri’s blog

More than 1,000 customers—including more than 25 of the Fortune 100—already benefit from the breadth and depth of Netskope offerings. Learn more about the Netskope Security Cloud.

Netskopeについて

SASEのリーダーであるNetskopeは、ネットワークの内外を問わず、あらゆるデバイスからインターネット、アプリケーション、およびインフラストラクチャに、ユーザーを安全、迅速かつダイレクトに接続します。Netskope Security Cloudは、1つのプラットフォーム上にネイティブに構築されたCASB、SWG、およびZTNAを使用して、特許技術による最もきめ細かいコンテキストを提供し、すべてのデータ保護と脅威防御にゼロトラスト原則を適用しながら、条件付きアクセスとユーザー認証を可能にします。セキュリティとネットワーキングのトレードオフが回避できない他のクラウドとは異なり、Netskopeのグローバルセキュリティプライベートクラウドは、エッジで完全なコンピューティング機能を提供します。

Netskopeは、あらゆる場所で高速、データ中心、クラウドスマートなソリューションで、優れたデジタル化を実現し、トータルコストの削減に貢献しています。