ネットスコープ、2024年Gartner®社のシングルベンダーSASEのマジック・クアドラントでリーダーの1社の位置付けと評価 レポートを読む

閉める
  • Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

ネットワークとセキュリティの連携方法を変える。

• 導入企業 シェブロン

Netskopeは、フォーチュン100社の30社以上を含む、世界中で3,400社以上の顧客にサービスを提供しています。

• パートナー シェブロン

SSEのリーダー。
シングルベンダーSASEのリーダー。

ネットスコープが2024年Gartner®社のシングルベンダーSASEのマジック・クアドラントでリーダーの1社の位置付けと評価された理由をご覧ください。

顧客ビジョナリースポットライト

Read how innovative customers are successfully navigating today’s changing networking & security landscape through the Netskope One platform.

電子書籍を入手する
顧客ビジョナリースポットライト

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope One プラットフォームの紹介

Netskope One は、SASE とゼロトラスト変革を可能にする統合型セキュリティおよびネットワーキング サービスを提供するクラウドネイティブ プラットフォームです。

Netskope One について学ぶ
青い照明の抽象画
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope One SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) を通じてセキュリティとネットワークの変革を実現する方法を学びます

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

CIOとCISOの役割の融合
ホストのマックス・ハヴィーが「セキュリティ・ビジョナリーズ」の最新エピソードに出演し、ゲストとしてVantaのCISOであるジェイディー・ハンソンと対談します。

CIOとCISOの役割の融合
最新のブログ

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) 機能を通じてゼロ トラストと SASE の導入をどのように実現できるかをご覧ください。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
SASEとは

クラウド優位の今日のビジネスモデルにおいて、ネットワークとセキュリティツールの今後の融合について学びます。

SASEについて学ぶ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• カスタマーソリューション シェブロン

お客様の成功のために、Netskopeはあらゆるステップを支援いたします。

• トレーニングと認定 シェブロン

Netskopeのトレーニングで、クラウドセキュリティのスキルを学ぶ

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート

雪山を登るハイカーのグループ

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ

Kimberly Alexy Joins Netskope Board of Directors

25-year financial industry and board veteran adds to Netskope leadership strength as growth continues to accelerate

SANTA CLARA, Calif. – June 23, 2021 – Netskope, the SASE leader, today announced the appointment of Kimberly Alexy to the Netskope Board of Directors. Alexy will support the next phase of Netskope’s rapid growth and its commitment to helping enterprises and governments move toward a Secure Access Service Edge (SASE) architecture—transforming how cloud security and networking are effectively delivered.

With more than 25 years of experience in finance, accounting, capital markets, M&A, and investments, Alexy has served on more than a dozen pre-IPO and public company boards. She has chaired key board committees throughout her time as a board leader, including audit, compensation, nominating, governance, and other specialty committees.

“We are honored to welcome Kimberly Alexy to Netskope’s Board of Directors,” said Sanjay Beri, Netskope CEO. “Kimberly and I got to know each other over time and I knew she was the cultural fit we wanted to grow our board. She cares deeply about open collaboration, the importance of people, and the positive impact cybersecurity and technology transformation can have on the world. I could not have found a better partner on Netskope’s board and as leader of the audit committee.”

Earlier in her career, Alexy was a sell-side equity research analyst on Wall Street, specializing in technology stocks. Since then, she has been an active investor and board director, helping public and pre-IPO companies with board needs. Her current board memberships also include Alteryx, FireEye, Five9, and Western Digital.

“Netskope is exceptionally well positioned to lead the charge on SASE and serve as the trusted technology partner for organizations all over the world that need to secure data in the cloud and to keep up with the rapid pace of digital transformation,” said Kimberly Alexy. “But just as importantly, Netskope has a great culture—the team is open, collaborative, and mission-driven. All of this has contributed to its amazing success thus far, and I am both honored and excited to join the Netskope team for this next phase of the journey.”

The Netskope Board of Directors is led by Sanjay Beri, and includes Kimberly Alexy, Arif Janmohamed, Enrique Salem, and Eric Wolford.

For more on today’s announcement, read Sanjay Beri’s blog

More than 1,000 customers—including more than 25 of the Fortune 100—already benefit from the breadth and depth of Netskope offerings. Learn more about the Netskope Security Cloud.

About Netskope

Netskope, the SASE leader, safely and quickly connects users directly to the internet, any application, and their infrastructure from any device, on or off the network. With CASB, SWG, and ZTNA built natively in a single platform, the Netskope Security Cloud provides the most granular context, via patented technology, to enable conditional access and user awareness while enforcing zero trust principles across data protection and threat prevention everywhere. Unlike others who force tradeoffs between security and networking, Netskope’s global security private cloud provides full compute capabilities at the edge.

Netskope is fast everywhere, data centric, and cloud smart, all while enabling good digital citizenship and providing a lower total-cost-of-ownership.