ネットスコープは2024年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラントでリーダーの1社として評価されました。 レポートを読む

閉める
  • Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

ネットワークとセキュリティの連携方法を変える。

• 導入企業 シェブロン

Netskope は世界中で 3,000 を超える顧客にサービスを提供しており、その中にはフォーチュン 100 企業の 25 以上が含まれます

• パートナー シェブロン

実行能力とビジョンの完全性において
最上位の評価

ネットスコープが2024年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラントで3年連続リーダーの1社として評価された理由をご覧ください。

Netskope、2024年ガートナー®マジッククアドラント™セキュリティサービスエッジ部門でリーダーに選出 メニューのグラフィック

お客様について
窓の外を見て微笑むメガネをかけた女性

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope One プラットフォームの紹介

Netskope One は、SASE とゼロトラスト変革を可能にする統合型セキュリティおよびネットワーキング サービスを提供するクラウドネイティブ プラットフォームです。

Netskope One について学ぶ
青い照明の抽象画
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope One SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) を通じてセキュリティとネットワークの変革を実現する方法を学びます

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

ゼロトラストと国家安全保障の交差点
On the latest episode of Security Visionaries, co-hosts Max Havey and Emily Wearmouth sit down for a conversation with guest Chase Cunningham (AKA Dr. Zero Trust) about zero trust and national security.

ゼロトラストと国家安全保障の交差点
最新のブログ

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) 機能を通じてゼロ トラストと SASE の導入をどのように実現できるかをご覧ください。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
SASEとは

クラウド優位の今日のビジネスモデルにおいて、ネットワークとセキュリティツールの今後の融合について学びます。

SASEについて学ぶ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• カスタマーソリューション シェブロン

お客様の成功のために、Netskopeはあらゆるステップを支援いたします。

• トレーニングと認定 シェブロン

Netskopeのトレーニングで、クラウドセキュリティのスキルを学ぶ

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート

雪山を登るハイカーのグループ

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ

Netskope Closes $75 Million Funding Round Led By Iconiq Capital

New investment is largest to date for growing CASB market, will help company accelerate rapid adoption of cloud services across the enterprise

Netskope, the leading cloud access security broker, today announced it has closed a $75 million Series D funding round led by Iconiq Capital. Existing investors Accel Partners, Lightspeed Venture Partners and the Social + Capital Partnership also participated in the round. The new capital will be used to expand sales, marketing, customer success, engineering and research operations worldwide. The new round brings Netskope’s total amount of funding raised to more than $130 million.

“This is a pivotal moment for the industry, and further validation that ensuring secure usage of cloud services is one of the single greatest concerns for CIOs and CISOs today,” said Sanjay Beri, co-founder and CEO, Netskope. “We founded Netskope on the premise that rapid development and adoption of cloud apps and services would bring about a new security conundrum for IT that simply couldn’t be addressed by existing tools built for on-premises apps or generic websites. Instead, a new innovative solution that brought real-time actionable context and security to the world of cloud apps powered by APIs was clearly needed. The explosive growth we’re experiencing is evidence that organizations need a solution that enables them to mitigate risk, prevent data loss, and govern usage in cloud apps beyond simply ‘allowing’ or ‘blocking’ the apps. We’re delighted that Iconiq has joined our team, and this investment will fuel our continuing efforts to help our customers safely migrate to and leverage the cloud.”

In the past year, Netskope has grown its customer base by 500%, resulting in an over 600% increase in revenue. The company’s customers rank among the world’s top ten healthcare, insurance, banking, retail, and manufacturing brands, as well as some of the most diverse and cutting-edge high-tech, energy and utility companies. The company has increased global headcount to 250 in response to continuing demand for its safe cloud enablement platform, and will also continue investment in building out Netskope’s global high performance cloud through new data centers across Asia-Pacific and Europe to meet growing demand.

“Netskope is one of the most important and promising companies tackling the inherent issues in sanctioned cloud services and shadow IT today. In the past year, its strong team and focused product vision have brought the company rapid growth,” said Eric Wolford, partner at Accel Partners. “We’re very pleased to deepen our partnership and further support Netskope’s efforts to help make cloud apps safer for businesses.”

Founded by executives and early architects with deep security pedigrees from Netscreen/Juniper Networks, Cisco, Palo Alto Networks, McAfee and Symantec, Netskope offers CIOs, CISOs and IT leaders the industry’s deepest visibility into and real-time control over enterprise cloud app usage for every cloud app – whether sanctioned or unsanctioned – and whether from a remote mobile device or on premises. Key milestones from the past year include:

• Over 600% year-over-year revenue growth
  • 500% year-over-year customer growth
  • 120% year-over-year headcount growth
  • Expansion into markets in Australia/New Zealand, Europe, Latin America, Israel, and Canada
  • The launch of the industry’s first on-premises CASB

Resources

• Download Netskope’s quarterly cloud report for the latest on enterprise cloud app usage trends

About Netskope

Netskope™ is the leading cloud access security broker (CASB). Only the Netskope Active PlatformTM provides discovery, deep visibility, and granular control of sanctioned and unsanctioned cloud apps. With Netskope, IT can direct usage, protect sensitive data, and ensure compliance in real-time, on any device, including native apps on mobile devices and whether on-premises or remote, and with the broadest range of deployment options in the market. With Netskope, businesses can move fast, with confidence. Serving a broad customer base including leading healthcare, financial services, high technology, and retail enterprises, Netskope has been named to CIO Magazine’s top 10 cloud security startups and featured in such business media as CBS News, Wall Street Journal, and Forbes. Netskope is headquartered in Los Altos, California. Visit us at www.netskope.com and follow us on Twitter @Netskope.