ネットスコープは2024年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラントでリーダーの1社として評価されました。 レポートを読む

閉める
  • Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

ネットワークとセキュリティの連携方法を変える。

• 導入企業 シェブロン

Netskope は世界中で 3,000 を超える顧客にサービスを提供しており、その中にはフォーチュン 100 企業の 25 以上が含まれます

• パートナー シェブロン

実行能力とビジョンの完全性において
最上位の評価

ネットスコープが2024年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラントで3年連続リーダーの1社として評価された理由をご覧ください。

Netskope、2024年ガートナー®マジッククアドラント™セキュリティサービスエッジ部門でリーダーに選出 メニューのグラフィック

お客様について
窓の外を見て微笑むメガネをかけた女性

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope One プラットフォームの紹介

Netskope One は、SASE とゼロトラスト変革を可能にする統合型セキュリティおよびネットワーキング サービスを提供するクラウドネイティブ プラットフォームです。

Netskope One について学ぶ
青い照明の抽象画
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope One SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) を通じてセキュリティとネットワークの変革を実現する方法を学びます

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

ゼロトラストと国家安全保障の交差点
On the latest episode of Security Visionaries, co-hosts Max Havey and Emily Wearmouth sit down for a conversation with guest Chase Cunningham (AKA Dr. Zero Trust) about zero trust and national security.

ゼロトラストと国家安全保障の交差点
最新のブログ

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) 機能を通じてゼロ トラストと SASE の導入をどのように実現できるかをご覧ください。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
SASEとは

クラウド優位の今日のビジネスモデルにおいて、ネットワークとセキュリティツールの今後の融合について学びます。

SASEについて学ぶ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• カスタマーソリューション シェブロン

お客様の成功のために、Netskopeはあらゆるステップを支援いたします。

• トレーニングと認定 シェブロン

Netskopeのトレーニングで、クラウドセキュリティのスキルを学ぶ

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート

雪山を登るハイカーのグループ

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ

Netskope Named as SC Magazine 2015 Excellence Award Finalist

Company’s Innovative Cloud Application Monitoring Platform and Strong Growth Trajectory Earn Prestigious Recognition from Judging Panel

LOS ALTOS, Calif. – Jan. 16, 2015 –Netskope, the leader in safe cloud enablement, has been named a finalist in the SC Awards 2015 for outstanding leadership and achievement in information security. Netskope is recognized in the Excellence category for Rookie Security Company of the Year, which acknowledges its superior security products that help customers address the most pressing cybersecurity threats. The winner will be announced at the SC Awards 2015 ceremony to be held April 21, 2015 in San Francisco.

“From Home Depot, to JP Morgan, to Sony, cyber attackers showed new levels of sophistication and determination in their attacks in 2014,” said Illena Armstrong, VP, editorial, SC Magazine. “With mounting headlines, it’s more important than ever to recognize the tireless efforts of the men and women across the globe who work to combat these threats and provide cybersecurity to organizations large and small.”

The SC Awards, now in its 18th year, are the information security industry’s most prominent recognition. Winners in the Excellence category are decided by an expert panel of judges, hand-picked by SC Magazine’s editorial team for their breadth of knowledge and experience in the information security industry. The awards honor both the cybersecurity professionals working in the trenches, and the products and services that help protect today’s corporate world from a myriad of ever-changing threats.

“In today’s increasingly connected world, security has become a central tenet of c-suite conversations due to the significant impact it can have on everything from a company’s brand, to employee productivity, and the bottom line. We live in a world where the growing number of devices and apps we use to work and collaborate are increasingly brought in by end users or departments without IT involved. This can unleash productivity and agility, but poses an ever-increasing problem for IT,” said Sanjay Beri, CEO and co-founder, Netskope. “It’s an honor to be recognized for our efforts to combat the large security and governance problems this creates head-on, and to enable enterprises to securely take advantage of services like cloud apps without disrupting end user behavior. We look forward to enabling IT to continue to adapt and evolve as cloud app ecosystems grow in the enterprise for years to come.”

“Netskope’s solution represents some of the most innovative and effective security technology on the market today,” said Illena Armstrong, VP, editorial, SC Magazine. “As attackers develop and practice new approaches to compromising sensitive information, companies are challenged to keep pace. Netskope was named an SC Award finalist for its efforts to raise the bar for the security industry.”

Winners of this year’s SC Awards U.S. will be announced at a gala dinner and award ceremony to be held in San Francisco on April 21, 2015. This is one of the most anticipated IT security events of the year and promises excitement and invaluable networking opportunities with some of the top corporate IT professionals in the country. To attend the awards, please register online.

About SC Magazine

SC Magazine provides IT security professionals with in-depth and unbiased information through timely news, comprehensive analysis, cutting-edge features, contributions from thought leaders and the best, most extensive collection of product reviews in the business. By offering a consolidated view of IT security through independent product tests and well-researched editorial content that provides the contextual backdrop for how these IT security tools will address larger demands put on businesses today, SC Magazine enables IT security pros to make the right security decisions for their companies. Besides the monthly print magazine, special Spotlight editions and daily website, the brand’s portfolio includes the SCCongress and Expo series (New York, Chicago, Toronto, London), SCAwards, SC Marketscope and SCMagazine Newswire.

Friend us on Facebook:http://www.facebook.com/SCMag

Follow us on Twitter:http://twitter.com/scmagazine

Nominations and event information:

Maggie Keller, events manager
646.638.6041

Public Relations for SC Magazine
Matt Stubbs, MIX Public Relations

About Netskope

Netskope™ is the leader in safe cloud enablement. Only the Netskope Active Platform™ gives IT the ability to find, understand, and secure sanctioned and unsanctioned cloud apps. With Netskope, organizations can direct usage, protect sensitive data, and ensure compliance in real-time, on any device, including native apps on mobile devices and whether on-premises or remote, and with the broadest range of deployment options in the market. With Netskope, the business can move fast, with confidence. Serving a broad customer base including leading healthcare, financial services, high technology, and retail enterprises, Netskope has been named to CIO Magazine’s top 10 cloud security startups and featured in such business media as CBS News, Wall Street Journal, and Forbes. Netskope is headquartered in Los Altos, California. Visit us atwww.netskope.com and follow us on Twitter@Netskope.

Matt Coolidge
Bateman Group for Netskope