閉める
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

最新のブログ

Netskopeがセキュリティサービスエッジ(SSE)機能を通じてゼロトラストとSASEの旅を可能にする方法。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
セキュリティサービスエッジとは

セキュリティサービスエッジの詳細
4方向ラウンドアバウト

窓の外を見て微笑むメガネをかけた女性

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス
Netskopeコミュニティは、あなたとあなたのチームが製品とプラクティスからより多くの価値を引き出すのに役立ちます。

Netskopeコミュニティに移動
Netskope コミュニティ

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• パートナー シェブロン

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート
Highest in Execution. Furthest in Vision.

ネットスコープは2023年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラント™でリーダーの1社として評価されました。

雪山を登るハイカーのグループ

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ

Netskope NewEdgeの拡張により、前例のないネットワークとセキュリティの変革が可能に

72 regions now powered by NewEdge full compute data centers, including in St. Louis, expanding a major Netskope business hub for central United States

ST. LOUIS – January 17, 2024 – Netskope, a leader in secure access service edge (SASE), today announced the continued expansion of its NewEdge security private cloud, debuting a strategic data center in St. Louis, Missouri. As the critical infrastructure powering Netskope’s converged SASE platform, NewEdge delivers advanced security capabilities as physically close to the end user as possible, thanks to blazing fast on-ramps, efficient traffic processing, and optimized access to critical business applications and content.

The onboarding of the new St. Louis data center caps a year of record achievements for Netskope. The company in 2023 became the first industry vendor able to deliver Security Service Edge (SSE) globally with a seamless, localized experience thanks to a NewEdge footprint that now includes 205 Localization Zones —which deliver the same digital experience for customers as going direct-to-net, regardless of where they are accessing from — and full compute data centers in 72 regions. Overall, NewEdge offers global network coverage unmatched by any other SSE vendor, and a localized experience for over 220 countries and territories, including every non-embargoed United Nations member state.

“Thanks to the power of NewEdge and our SASE platform, Netskope customers don’t need to worry about trade-offs among security, user experience, and business productivity. No other SASE vendor today can promise such performance and reliability with the security—and SLAs—to match,” said Joe DePalo, Chief Platform Officer, Netskope. “We’re very excited to open our newest data center in St. Louis and to provide customers with the phenomenal experience they deserve.”

Similar to how the world’s largest cloud hyperscalers deploy new infrastructure, Netskope’s Platform Engineering team quickly scales out NewEdge for greater coverage, capacity, and resilience. Continued NewEdge expansion is expected in 2024, including new data centers in regions such as Portugal and the Czech Republic. Every Netskope NewEdge data center has full compute for security traffic processing and offers all SSE services including cloud firewall, secure web gateway, cloud access security broker, and zero trust network access.

Today’s announcement also marks the continued expansion of Netskope’s corporate presence in the greater St. Louis area, where the company’s local headquarters, in Clayton, Missouri, serves as Netskope’s primary hub for the central United States. Netskope and many of its senior executives are proudly active in St. Louis’ vibrant technology and cybersecurity community, including longstanding partnerships with business leaders such as World Wide Technology and working relationships with the area’s top colleges and universities.

For more:

Netskopeについて

Netskope, a global SASE leader, helps organizations apply zero trust principles and AI/ML innovations to protect data and defend against cyber threats. Fast and easy to use, the Netskope platform provides optimized access and real-time security for people, devices, and data anywhere they go. Netskope helps customers reduce risk, accelerate performance, and get unrivaled visibility into any cloud, web, and private application activity. Thousands of customers trust Netskope and its powerful NewEdge network to address evolving threats, new risks, technology shifts, organizational and network changes, and new regulatory requirements. Learn how Netskope helps customers be ready for anything on their SASE journey, visit netskope.com.