ネットスコープは2024年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラントでリーダーの1社として評価されました。 レポートを読む

閉める
  • Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

ネットワークとセキュリティの連携方法を変える。

• 導入企業 シェブロン

Netskope は世界中で 3,000 を超える顧客にサービスを提供しており、その中にはフォーチュン 100 企業の 25 以上が含まれます

• パートナー シェブロン

実行能力とビジョンの完全性において
最上位の評価

ネットスコープが2024年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラントで3年連続リーダーの1社として評価された理由をご覧ください。

Netskope、2024年ガートナー®マジッククアドラント™セキュリティサービスエッジ部門でリーダーに選出 メニューのグラフィック

お客様について
窓の外を見て微笑むメガネをかけた女性

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope One プラットフォームの紹介

Netskope One は、SASE とゼロトラスト変革を可能にする統合型セキュリティおよびネットワーキング サービスを提供するクラウドネイティブ プラットフォームです。

Netskope One について学ぶ
青い照明の抽象画
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope One SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) を通じてセキュリティとネットワークの変革を実現する方法を学びます

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

ゼロトラストと国家安全保障の交差点
On the latest episode of Security Visionaries, co-hosts Max Havey and Emily Wearmouth sit down for a conversation with guest Chase Cunningham (AKA Dr. Zero Trust) about zero trust and national security.

ゼロトラストと国家安全保障の交差点
最新のブログ

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) 機能を通じてゼロ トラストと SASE の導入をどのように実現できるかをご覧ください。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
SASEとは

クラウド優位の今日のビジネスモデルにおいて、ネットワークとセキュリティツールの今後の融合について学びます。

SASEについて学ぶ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• カスタマーソリューション シェブロン

お客様の成功のために、Netskopeはあらゆるステップを支援いたします。

• トレーニングと認定 シェブロン

Netskopeのトレーニングで、クラウドセキュリティのスキルを学ぶ

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート

雪山を登るハイカーのグループ

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ

Netskope and SentinelOne Partner to Bring Cloud Security and Endpoint Protection to the Global Enterprise

Integrated solution enables enterprise organizations to unify security from the endpoint to the cloud

LOS ALTOS, Calif. July 24, 2018Netskope, the leader in cloud security, today announced a partnership and product integration with SentinelOne, the autonomous endpoint protection company, to give joint customers complete control over their data regardless of whether it is stored on an endpoint, in the cloud, or across SaaS, IaaS, and web environments. By integrating SentinelOne’s next-gen endpoint protection solution and the Netskope Security Cloud, enterprises can improve efficiency and add the context needed to derive maximum value from the two separate solutions.

The speed at which the threat landscape has evolved has exposed gaps in legacy security solutions, and the rise of polymorphic malware has made endpoints more difficult to secure than ever before. As a result, understaffed security teams have been plagued by the inefficiencies created when using multiple point solutions, including an increase in alerts and a failure to account for the complexities of multi-cloud environments.

“Enterprise IT systems have become increasingly complex, and the security industry has largely failed to keep pace with innovative techniques being employed by hackers,” said Amol Kabe, VP Product Management, Netskope. “This integration with SentinelOne lets our customers do more with less by allowing them to manage security for all of their devices and infrastructure from a single platform.”

Global enterprises such as the leading healthcare company for pharmaceutical distribution and wholesale medical equipment as well as the global leader in cosmetics, use the Netskope and SentinelOne integration to close the security gap between their endpoints and cloud environments.

The Netskope Security Cloud helps the world’s largest enterprises, including 25 percent of the Fortune 100, take full advantage of the cloud and web, eliminating blind spots by going deeper than any other security solution to quickly target and control activities across thousands of cloud services and millions of websites. With full visibility and control architected in one cloud, customers benefit from comprehensive data protection that guards data everywhere and advanced threat protection that stops elusive attacks.

“The rise of cloud computing and the emergence of personal devices in the enterprise are easily two of the most significant trends to impact the state of IT security in recent memory,” said Daniel Bernard, VP Business and Corporate Development, SentinelOne. “Our partnership with Netskope ensures that organizations are prepared to grapple with the realities of our cloud-native, mobile-first world, with the tools needed to monitor, control and secure data regardless of where it travels.”

To learn more about the Netskope Security Cloud, visit: https://www.netskope.com/netskope-one. To learn more about SentinelOne Endpoint Protection, visit: https://www.sentinelone.com/.

To learn more about the Netskope-SentinelOne integration, please visit this page.

About Netskope

Netskope is the leader in cloud security. We help the world’s largest organizations take full advantage of the cloud and web without sacrificing security. Our patented Cloud XD technology eliminates blind spots by going deeper than any other security provider to quickly target and control activities across thousands of cloud services and millions of websites. With full control through one cloud-native interface, our customers benefit from 360-degree data protection that guards data everywhere and advanced threat protection that stops elusive attacks. At Netskope, we call this smart cloud security.

About SentinelOne

SentinelOne delivers autonomous endpoint protection through a single agent that successfully prevents, detects and responds to attacks across all major vectors. Designed for extreme ease of use, the S1 platform saves customers time by applying AI to automatically eliminate threats in real time for both on premise and cloud environments and is the only solution to provide full visibility across networks directly from the endpoint. To learn more visit sentinelone.com or follow us at @SentinelOne, on LinkedIn or Facebook.