Netskopeの SASE Summitにご参加ください 、あなたの近くの都市に来てください!今すぐご登録ください

未来のプラットフォームはネツコペです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、次世代セキュアWebゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要に移動
Netskopeの動画
ボーダレスSD-WAN:ボーダレスエンタープライズの新時代を先導

NetskopeボーダレスSD-WANは、ゼロトラストの原則と保証されたアプリケーションパフォーマンスを統合するアーキテクチャを提供し、すべてのサイト、クラウド、リモートユーザー、およびIoTデバイスに前例のない安全で高性能な接続を提供します。

Read the article
Borderless SD-WAN

NewEdgeの詳細
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

ジェネレーティブ AI の使用を保護する方法を学ぶ
Safely Enable ChatGPT and Generative AI

Learn about Zero Trust

Learn about Industry Solutions

Learn about Professional Services
Netskopeプロフェッショナルサービス

Learn about Training and Certifications

ボーナスエピソード2:SSEのマジッククアドラントとSASEを正しく取得する
MikeとSteveが、ガートナー®社のマジック・クアドラント™のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)、Netskopeの位置づけ、現在の経済情勢がSASEの取り組みに与える影響について語ります。

最新のブログ

Netskopeがセキュリティサービスエッジ(SSE)機能を通じてゼロトラストとSASEの旅を可能にする方法。

ネツコペAWSイマージョンデイワールドツアー2023

Netskopeは、Netskope製品の使用とデプロイについてAWSのお客様を教育および支援するために、さまざまなハンズオンラボ、ワークショップ、詳細なウェビナー、およびデモを開発しました。

Learn about AWS Immersion Day
AWS パートナー

Learn about Security Service Edge

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブであるビジョン2045に参加できることを誇りに思っています。

Supporting Sustainability Through Data Security
Highest in Execution. Furthest in Vision.

ネットスコープは2023年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラント™でリーダーの1社として評価されました。

Learn about Netskope Partners
カリフォルニア州サンタクララ。
May 21, 2020

Netskope and VMware Collaborate to Simplify Enablement and Security of Remote-First Workforces

Solution provides enterprises with end-to-end protection for all cloud, web, and private application use across endpoints

SANTA CLARA, Calif., May 21, 2020 — Netskope, the leading security cloud, today announced a collaboration with VMware, creating a best-of-breed technology suite aimed at addressing the challenges of securely enabling the remote-first workforce. For the first time in the industry, enterprises can get enhanced management and protection of the endpoint, data and threat protection of cloud, web, and private applications, and high performance software-defined WAN access in one simple, comprehensive solution.

Digital transformation is a top business priority for many reasons, one being that digitally empowered employees consider themselves to be two to five times[i] more productive than individuals who work in a traditional workspace. Cloud and mobility are key enabling technologies, but the diversity of devices and cloud applications makes providing the right access and security very challenging. For IT and security teams, the complexity is so great that nearly half of CIOs[ii] see it as a hindrance to getting the expected benefits. Layering on the sudden increase in remote working[iii] and the fact that nearly half of threats to data and users are cloud-based[iv] and it is understandable that IT and security teams are struggling to support employees. This is forcing a reevaluation of security and digital strategies by many CISOs and a call for simplicity[v] from their technology solution providers. To address these needs, organizations must govern the endpoint, and provide inline data and threat protection for cloud, web, and private applications.

The collaboration between Netskope and VMware targets these challenges by providing customers with the following:

• By sharing customer-specific threat indicators between Netskope and VMware Carbon Black, newly discovered threats can be quickly identified and neutralized across the organization. As new threats are discovered in the cloud, Netskope can coordinate with VMware Carbon Black to rapidly remediate at the endpoint. Finally, Netskope is able to classify devices using multiple characteristics and increase or decrease access privileges based on any characteristic. For example, if VMware Carbon Black is not found on the endpoint, Netskope would classify the device as such and restrict risky activities.
  • Netskope and VMware Workspace ONE work together to get full visibility and governance over the use of devices and the cloud. Security teams can automatically deploy the Netskope client onto Workspace ONE-managed devices for governance of cloud services on that device. Additionally, admins can set specific access controls or security policies based on whether a device is managed or unmanaged, with coverage for all access methods including native mobile apps and sync clients. Finally, VMware Workspace ONE can leverage Netskope discoveries to drive manual or automated workflows to re-establish acceptable use from managed devices.
  • Netskope and VMware SD-WAN by VeloCloud deliver an uncompromising and more secure access service edge optimized for applications that require security —when accessed from a campus, branch office or when employees are working remotely. Whether it is the cloud, web, or use of private applications, Netskope and VMware SD-WAN by VeloCloud improve the end-to-end network performance for real-time applications including VoIP and Collaboration, and acceleration for WAN-challenged legacy applications within the premises, and more secure zero-trust remote access to private applications like local GitHub repositories.

“We’re pleased to announce this very timely and important collaboration with VMware for the remote-first workforce,” said Sanjay Beri, CEO of Netskope. “VMware has a long history of delivering best-of-breed solutions and together, with Netskope, customers will now get workforce enablement and security solutions anywhere they are in the world, regardless of device, cloud, web, or private application.”

“The shift to a largely-remote workforce has put a burden on organizations and employees, who are determining the optimal way to work while staying more secure,” Patrick Morley, general manager and senior vice president, Security Business Unit, VMware. “One such consideration is how to extend IT and security best practices outside of the traditional office. Our collaboration with Netskope simplifies how organizations can more securely and effectively run their business and do their jobs from anywhere, whether in the cloud, on the web, or on personal devices.”

Netskope is the only company in the market that has addressed shifting demands by combining next-generation SWG capabilities, the world’s leading CASB, zero trust secure access, and advanced machine learning to detect unauthorized data exfiltration and advanced threat protection. Netskope delivers inline security services through a carrier-grade, next-generation global infrastructure called Netskope NewEdge. In addition, Netskope’s deep understanding of the cloud and data-centric approach empowers security teams with the right balance of protection and speed they need to secure their remote-first workforce and advance their digital transformation journey.

Netskopeセキュリティクラウドは、どこからでも、どのデバイスからでもクラウドサービス、Webサイト、プライベートアプリにアクセスする際に、比類のない可視性とリアルタイムのデータと脅威保護を提供します。 Netskopeだけがクラウドを理解し、世界最大かつ最速のセキュリティネットワークの1つからデータ中心のセキュリティを提供し、世界最大の組織がビジネスの速度を実現し、デジタルトランスフォーメーションの旅を保護するために必要な保護とスピードの適切なバランスを提供します。 Netskopeで周囲を再考してください。

VMware, Carbon Black, and VMware Workspace ONE are registered trademarks or trademarks of VMware, Inc. or its subsidiaries in the United States and other jurisdictions.

[i] Forbes Insights (2017) The Impact of the Digital Workforce

[ii] Deloitte (2019) Cloud Complexity Management survey results

[iii] Netskope (2020) Remote Work Increasing Exponentially Due to COVID-19

[iv] Netskope (2020) Cloud Threats on the Rise, Cloud Data on the Move

[v] CSOonline (2019) Attention cybersecurity entrepreneurs: CISOs want simplicity!