閉める
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

最新のブログ

Netskopeがセキュリティサービスエッジ(SSE)機能を通じてゼロトラストとSASEの旅を可能にする方法。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
セキュリティサービスエッジとは

セキュリティサービスエッジの詳細
4方向ラウンドアバウト

窓の外を見て微笑むメガネをかけた女性

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス
Netskopeコミュニティは、あなたとあなたのチームが製品とプラクティスからより多くの価値を引き出すのに役立ちます。

Netskopeコミュニティに移動
Netskope コミュニティ

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• パートナー シェブロン

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート
Highest in Execution. Furthest in Vision.

ネットスコープは2023年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラント™でリーダーの1社として評価されました。

雪山を登るハイカーのグループ

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ

Netskope Named a Leader in IDC Marketscape for Cloud Security Gateways 2021

SANTA CLARA, Calif. – November 10, 2021 – Netskope, the SASE leader, today announced it has been named a Leader in the IDC MarketScape: Worldwide Cloud Security Gateways 2021 Vendor Assessment (Doc # US48334521, November 2021). The report profiled 10 vendors, and Netskope was recognized as a Leader in cloud security gateways (CSG), which are also known in the market as cloud access security brokers (CASB).

Cloud security risks continue to grow, a trend further accelerated by the pandemic-driven shift to remote work. According to Netskope Threat Labs research, more than 97% of cloud applications used by enterprises are “shadow IT”—unmanaged by, and often invisible to, IT departments. In addition, cloud-delivered malware has reached an all-time high in 2021, now accounting for nearly 70% of malware delivery overall.

As a fundamental cloud security service, CASB is critical to SASE architecture and Security Service Edge (SSE) services that will dominate modern enterprise security and networking in the years to come. Netskope’s approach to CSG (CASB) has been consistently recognized by customers and top technology analysts throughout the world.

“More organizations than ever are adopting cloud-delivered CASB, SWG, ZTNA, and firewall-as-a-service capabilities from the same vendor. This trend validates the vision Netskope has had since day one for a unified cloud security platform, even before that was called SASE or using other terms,” said John Martin, Chief Product Officer of Netskope. “We are proud of this recognition from the IDC MarketScape. We will continue to aggressively expand both our platform and go-to-market to meet the strong demand for SSE and SASE.”

For more on today’s announcement and the critical importance of CASB to SASE architecture and SSE, read the Netskope blog.

With more than 1,500 customers, Netskope serves some of the world’s largest and most technically demanding organizations with CASB, Firewall-as-a-Service, SWG, and ZTNA built natively into a single platform. Among many 2021 highlights, Netskope recently attracted $300 million in new investment, achieving a post-money valuation of $7.5 billion on top of rapid growth in what leading analysts estimate to be a $30 billion total addressable market by 2024.

IDC MarketScapeについて

IDC MarketScape vendor assessment model is  designed to provide an overview of the competitive fitness of ICT (information  and communications technology) suppliers in a given market. The research  methodology utilizes a rigorous scoring methodology based on both qualitative  and quantitative criteria that results in a single graphical illustration of each  vendor’s position within a given market. IDC MarketScape provides a clear  framework in which the product and service offerings, capabilities and strategies,  and current and future market success factors of IT and telecommunications  vendors can be meaningfully compared. The framework also provides technology buyers with a 360-degree assessment of the strengths and weaknesses of  current and prospective vendors.

Netskopeについて

Netskope, the SASE leader, safely and quickly connects users directly to the internet, any application, and their infrastructure from any device, on or off the network. With CASB, Firewall, SWG, and ZTNA built natively in a single platform, the Netskope Security Cloud provides the most granular context, via patented technology, to enable conditional access and user awareness while enforcing zero trust principles across data protection and threat prevention everywhere. Unlike others who force tradeoffs between security and networking, Netskope’s global security private cloud provides full compute capabilities at the edge.

Netskopeは、あらゆる場所で高速、データ中心、クラウドスマートなソリューションで、優れたデジタル化を実現し、トータルコストの削減に貢献しています。