Netskope named a Leader in the 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Security Service Edge. Get the Report.

RSA2022でのNetskope

RSAのNetskopeセキュリティスペシャリストと会って話してください。

クラウド、データ、ネットワークのセキュリティの課題を先取りするお手伝いをします。

私たちのチームに会う

London, UK
July 7, 2021

Netskope Achieves UK National Cyber Security Centre’s ‘Cyber Essentials’ Certification

LONDON, UK – July 7th, 2021 – Netskope, the SASE leader, today announced it has attained the United Kingdom Government’s National Cyber Security Centre (NCSC) core ‘Cyber Essentials’ certification.

The NCSC was created in 2016 to support the most critical organisations in the UK; the public sector, industry, SMEs as well as the general public. When incidents occur, the NCSC provides effective incident response to minimise harm to the UK, help with recovery, and learn lessons for the future. Cyber Essentials is a certification process that is designed to support organisations in protecting against cyber attacks. Achieving the NCSC Cyber Essentials accreditation is also a key procurement requirement for participation in Government contracts involving the handling of sensitive and personal data.

Neil Thacker, Chief Information Security Officer for EMEA at Netskope commented; “Achieving the Cyber Essentials certification brings a number of advantages and opportunities for us.  First and foremost it demonstrates our commitment to maintaining a best practice security posture within our organisation. Beyond that, it also demonstrates to our UK customers that we fully understand the need for both fundamental and advanced cyber security controls. Having undergone this process ourselves we can better understand our customers who also need to certify to Cyber Essentials”

Netskope serves customers across the UK, including Sainsbury’s, accountancy firm BDO, and Euroclear, the company that underpins the London Stock Exchange.

The NCSC Cyber Essentials certification is the latest accreditation in Netskope’s ongoing compliance with industry global information security and privacy standards, including:

• ISO/IEC 27001:2013, 27017:2015, and 27018:2014 Certified
  • FedRAMP Moderate Authorization
  • FedRAMP High Authorization “In Process” status
  • AICPA SSAE-18 SOC2
  • CSA STAR (Security, Trust, Assurance, and Risk) Level 2 Certified
  • BSI C5 independent report on compliance

SASEのリーダーであるネットスコープは、ネットワークの内外を問わず、あらゆるデバイスからインターネット、アプリケーション、およびインフラストラクチャに、ユーザーを安全、迅速かつダイレクトに接続します。Netskope Security Cloudは、1つのプラットフォーム上にネイティブに構築されたCASB、SWG、およびZTNAを使用して、特許技術による最もきめ細かいコンテキストを提供し、すべてのデータ保護と脅威防御にゼロトラスト原則を適用しながら、条件付きアクセスとユーザー認証を可能にします。セキュリティとネットワーキングのトレードオフが回避できない他のクラウドとは異なり、ネットスコープのグローバルセキュリティプライベートクラウドは、エッジで完全なコンピューティング機能を提供します。

ネットスコープは、あらゆる場所で高速、データ中心、クラウドスマートなソリューションで、優れたデジタル化を実現し、トータルコストの削減に貢献しています。