Netskope named a Leader in the 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Security Service Edge. Get the Report.

企業内でクラウドサービスを安全に採用する方法を説明する、無料の実践的なクラウドセキュリティワークショップにご参加ください。

ワークショップを探す

クラウド、データ、ネットワークのセキュリティの課題を先取りするお手伝いをします。

私たちのチームに会う

Santa Clara, Calif.
May 19, 2021

Netskope Launches Online Community Connecting Network, Data, and Cloud Security Professionals Through Peer Collaboration

Highlights increased demand for Netskope’s leading SASE solution

SANTA CLARA, Calif. – May 19, 2021 – Netskope, the SASE leader, today launched the Netskope Online Community, a forum built for customers to come together with like-minded professionals to learn from one another, share tips, ideate, and gain valuable perspective on the industry in a peer-driven online environment.

Digital transformation continues to revolutionize the way people work and what they expect. With the rapid adoption of new tools to secure remote workers, the need for better integration and collaboration has created new solutions and opportunities to optimize security and networking for the cloud. The Netskope Online Community brings together a diverse group of people across industries and areas of expertise that share passions for security, data protection, and networking, all with the desire to learn, share, and discuss ideas with knowledgeable peers.

“Netskope has seen tremendous momentum in the last year as companies seek a cloud security and networking solution that prioritizes data protection,” said Jason Clark, Chief Strategy Officer at Netskope. “Remote work is here to stay and now more than ever is the time for networking and security experts to collaborate. Our new online community enables Netskope customers to connect, learn, and collaborate with other professionals around the world. With this community, Netskope is continuing to invest in our customers and their success and we look forward to regular feedback and learnings that will help us help them even more.”

The new Netskope Online Community features:

• Topic Subscription: Receive all the latest updates on specific topics of interest
  • Discussion Boards: Learn from and discuss with network and  security industry experts
  • Dynamic Content: Platform automatically recommends related discussions, threat research, industry trends, and much more
  • Incentives: Earn badges and level-up ranks as you participate

To visit and explore the community, click here

To watch the video intro, click here

More than 1,000 customers—including more than 25 of the Fortune 100—already benefit from the breadth and depth of Netskope offerings. To learn more about the Netskope Security Cloud please visit https://www.netskope.com/products

SASEのリーダーであるネットスコープは、ネットワークの内外を問わず、あらゆるデバイスからインターネット、アプリケーション、およびインフラストラクチャに、ユーザーを安全、迅速かつダイレクトに接続します。Netskope Security Cloudは、1つのプラットフォーム上にネイティブに構築されたCASB、SWG、およびZTNAを使用して、特許技術による最もきめ細かいコンテキストを提供し、すべてのデータ保護と脅威防御にゼロトラスト原則を適用しながら、条件付きアクセスとユーザー認証を可能にします。セキュリティとネットワーキングのトレードオフが回避できない他のクラウドとは異なり、ネットスコープのグローバルセキュリティプライベートクラウドは、エッジで完全なコンピューティング機能を提供します。

ネットスコープは、あらゆる場所で高速、データ中心、クラウドスマートなソリューションで、優れたデジタル化を実現し、トータルコストの削減に貢献しています。