閉める
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

最新のブログ

Netskopeがセキュリティサービスエッジ(SSE)機能を通じてゼロトラストとSASEの旅を可能にする方法。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
セキュリティサービスエッジとは

セキュリティサービスエッジの詳細
4方向ラウンドアバウト

窓の外を見て微笑むメガネをかけた女性

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス
Netskopeコミュニティは、あなたとあなたのチームが製品とプラクティスからより多くの価値を引き出すのに役立ちます。

Netskopeコミュニティに移動
Netskope コミュニティ

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• パートナー シェブロン

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート
Highest in Execution. Furthest in Vision.

ネットスコープは2023年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラント™でリーダーの1社として評価されました。

雪山を登るハイカーのグループ

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ

Netskopeは、Christian Apostolouを米国行政担当営業のリーダーに任命し、Kiersten TodtをCxOアドバイザーに任命しました

Netskope expands leadership team following recent FedRAMP® High Authorization achievement, ahead of January 24 SASE Summit in Washington DC

SANTA CLARA, Calif. – January 16, 2024Netskope, a leader in Secure Access Service Edge (SASE), today announced the appointment of two seasoned United States public sector leaders as part of its commitment to a strategic growth path for Federal: Christian Apostolou to lead U.S. Federal Sales; and former Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) Chief of Staff Kiersten Todt to Netskope as a CxO Advisor.

Apostolou brings to Netskope more than 25 years of experience in the technology industry serving both the private and public sectors. Prior to joining Netskope, he managed the Federal Sales team at Forcepoint, where he focused on selling the commercial product portfolio into the Department of Defense, Intelligence Community, and Civilian agencies.

Todt will be a CxO Advisor, having most recently served as the Chief of Staff at CISA. In this role, she was responsible for the planning, allocation of resources, and development of long-range objectives in support of the department’s goals and milestones, providing strategic vision, guidance, and direction to ensure CISA’s Director be prepared to interdict or respond to threats to the homeland. Prior to CISA, she served as Managing Director of the Cyber Readiness Institute, as CEO of Liberty Group Ventures, and, in 2016, as Executive Director of President Obama’s independent, bipartisan Commission on Enhancing National Cybersecurity.

As a CxO Advisor for Netskope, Todt will apply her extensive cybersecurity experience to support Netskope’s expanding Federal business as well as help guide Netskope’s work with the federal government and other customers as the company navigates mission-critical security and network transformation projects.

Both Apostolou and Todt will be featured speakers at Netskope’s Washington DC SASE Summit on January 24.

“We are thrilled to welcome Christian and Kiersten to our growing team as we continue to serve the network and security transformation needs of customers across the public sector,” said John Giacomini, Senior Vice President of Sales, North America, Netskope. “Their respective depths of expertise and proven leadership will greatly impact mission success and help move us forward in protecting and servicing our nation’s federal government agency customers and partners.”

Today’s announcement follows recent news of Netskope GovCloud receiving the Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP) authorization at Impact Level “High” on the FedRAMP Marketplace. The Authority to Operate (ATO) at the FedRAMP High Impact Level was announced January 9 and issued with sponsorship from the U.S. Department of Veterans Affairs.

Netskope GovCloudは、ゼロトラストエンジンを搭載したNetskope Intelligent SSEの強みを活用し、連邦政府機関に、ウェブおよびクラウドアプリケーション全体で比類のない可視性とリアルタイムのデータおよび脅威保護を提供します。

“Netskope GovCloud and the strength of our capabilities are well regarded across public sector agencies, and I see tremendous opportunity for Netskope’s services,” said Apostolou. “In speaking with members of Netskope leadership and various functions within the business, it quickly became clear to me that Netskope has a unique alignment of product fit, culture fit, and market viability showing something special to be part of and contribute to.”

“The federal government recognizes and emphasizes the importance of a secure cloud infrastructure and appreciates the necessary collaboration between government and industry to achieve this security. Netskope’s capabilities and FedRamp High ATO can support implementation of the government’s cloud priorities,” said Todt, whose keynote at the January 24 SASE Summit will discuss the current geopolitical climate and how it is impacting the country’s approach to cybersecurity.

The marquee one-day event will demonstrate how Netskope helps security, network, and infrastructure teams come together to build a better network and security stack based on a SASE framework, providing an environment of enhanced security, efficiency, and innovation, and offering tailored solutions adept at meeting the nuanced demands of both public and private sectors.

Attendees of the SASE Summit will have the opportunity to:

• Learn from seasoned practitioners how to navigate through industry complexity and build a robust SASE and Zero Trust Architecture
  • Discover strategies to safeguard data within AI tools like ChatGPT, ensuring organizations stay ahead in data protection
  • Gain insights into crafting a more innovative IT environment tailored to the distinctive needs of both Federal and commercial sectors through tailored SASE solutions
  • Network with peers and industry professionals

Register Today for the Netskope Washington DC SASE Summit

Netskopeについて

Netskope, a global SASE leader, helps organizations apply zero trust principles and AI/ML innovations to protect data and defend against cyber threats. Fast and easy to use, the Netskope platform provides optimized access and real-time security for people, devices, and data anywhere they go. Netskope helps customers reduce risk, accelerate performance, and get unrivaled visibility into any cloud, web, and private application activity. Thousands of customers trust Netskope and its powerful NewEdge network to address evolving threats, new risks, technology shifts, organizational and network changes, and new regulatory requirements. Learn how Netskope helps customers be ready for anything on their SASE journey, visit netskope.com.