閉める
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

最新のブログ

Netskopeがセキュリティサービスエッジ(SSE)機能を通じてゼロトラストとSASEの旅を可能にする方法。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
セキュリティサービスエッジとは

セキュリティサービスエッジの詳細
4方向ラウンドアバウト

窓の外を見て微笑むメガネをかけた女性

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス
Netskopeコミュニティは、あなたとあなたのチームが製品とプラクティスからより多くの価値を引き出すのに役立ちます。

Netskopeコミュニティに移動
Netskope コミュニティ

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• パートナー シェブロン

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート
Highest in Execution. Furthest in Vision.

ネットスコープは2023年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラント™でリーダーの1社として評価されました。

雪山を登るハイカーのグループ

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ

NetskopeがFedRAMP®認定を取得

Netskope GovCloud, leveraging the strength of Netskope Intelligent SSE powered by its Zero Trust Engine, provides federal agencies unrivaled visibility and real-time data and threat protection across web and cloud applications wherever they are

SANTA CLARA, Calif. – January 9, 2024Netskope, a leader in Secure Access Service Edge (SASE), today announced that Netskope GovCloud has received the Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP) authorization at Impact Level “High,” and is listed as such on the FedRAMP Marketplace. The Authority to Operate (ATO) at the FedRAMP High Impact Level was issued with sponsorship from the U.S. Department of Veterans Affairs, after careful review of the assessment results provided by a certified third-party assessor organization (3PAO), Coalfire.

As U.S. government agencies modernize and adopt cloud solutions, they are mandated to use FedRAMP authorized Cloud Service Offerings (CSO) for any public cloud delivered service. In response to the number of cybersecurity campaigns targeting the public and private sector, President Biden signed an executive order in 2021 to strengthen IT security and operations in the Federal government. This mandate specifically stated directives to pursue a zero trust architecture and accelerate agency adoption of SaaS and PaaS technologies, as well as centralize security operations. Agencies responding to the executive order are now specifically pursuing cloud-security options that are FedRAMP authorized.

With Netskope GovCloud, federal agencies can leverage a cloud-ready networking and security architecture designed to deliver zero trust with multiple types of protection on a FedRAMP High authorized framework. Users and offices connect to Netskope Intelligent Security Service Edge (SSE) and have contextually enforced access to the applications and data within their responsibilities, along with the necessary data and threat protections to protect agency resources overall. Specific to data protection, the Netskope GovCloud uses patented, award-winning technology to quickly identify and real-time manage activities across millions of cloud services and websites—including generative artificial intelligence (AI) applications.

Netskope GovCloud を使用すると、連邦政府機関は次のことを実現できます。

• 包括的な保護:状況が変化し、要件が進化するにつれて、組織は Netskope GovCloud 内でサービスを有効にすることで、新しい保護を提供できます。 Netskope GovCloud は、ポイント製品のコレクションではなく、完全に統合されたプラットフォームであり、さまざまな脅威とデータ保護をカバーするように拡張できます。
  • Reduce operating complexity with a single client and single management platform:  Netskope’s architecture and Zero Trust Engine leverages a single client for multiple services to reduce the impact on endpoint administration. It uses a single management console with a single policy engine to reduce administrative complexity.
  • Enforces zero trust principles: Inline with the zero trust requirements in Executive Order 14028, Netskope GovCloud reduces the attack surface area and enforces contextual access controls to dramatically increase the overall integrity of the agency’s operating environment.

“Achieving FedRAMP High authorization for the Netskope GovCloud platform underscores Netskope’s continued dedication to helping secure the U.S. federal sector,” said Dave Peranich, Netskope President, Go-to-Market. “It is a privilege for Netskope to have such a trusted sponsor and partner in the U.S. Department of Veterans Affairs. As the leading vendor that can offer a comprehensive SSE solution on a single platform with FedRamp High authorization, we remain fully invested in ensuring our platform is the most complete and highest-performing cloud-based solution possible for customers everywhere.”

The FedRAMP High authorization level allows for the protection of the government’s highly sensitive, unclassified data in cloud computing environments. The Impact Level “High” certification confirms that Netskope GovCloud can securely connect government users to external applications, including SaaS applications and internet destinations, regardless of device, location, or network, providing modern cyber and data protection for mission-critical government information.

About FedRAMP

FedRAMP is an assessment and authorization process which U.S. federal agencies use to ensure proper security controls are in place when accessing cloud computing products and services. FedRAMP provides a single, consistent process for validating cloud services across all U.S. federal agencies, which streamlines the procurement process for many public sector customers and ensures that consistent baseline security policies are used across different agencies.

Netskopeについて

Netskope, a global SASE leader, helps organizations apply zero trust principles and AI/ML innovations to protect data and defend against cyber threats. Fast and easy to use, the Netskope platform provides optimized access and real-time security for people, devices, and data anywhere they go. Netskope helps customers reduce risk, accelerate performance, and get unrivaled visibility into any cloud, web, and private application activity. Thousands of customers trust Netskope and its powerful NewEdge network to address evolving threats, new risks, technology shifts, organizational and network changes, and new regulatory requirements. Learn how Netskope helps customers be ready for anything on their SASE journey, visit netskope.com.