ゼロトラストの未来とSASEの現在今すぐ登録

閉める
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

最新のブログ

Netskopeがセキュリティサービスエッジ(SSE)機能を通じてゼロトラストとSASEの旅を可能にする方法。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
セキュリティサービスエッジとは

セキュリティサービスエッジの詳細
4方向ラウンドアバウト

窓の外を見て微笑むメガネをかけた女性

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス
Netskopeコミュニティは、あなたとあなたのチームが製品とプラクティスからより多くの価値を引き出すのに役立ちます。

Netskopeコミュニティに移動
Netskope コミュニティ

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• パートナー シェブロン

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート
Highest in Execution. Furthest in Vision.

ネットスコープは2023年Gartner®社のセキュリティ・サービス・エッジ(SSE)のマジック・クアドラント™でリーダーの1社として評価されました。

雪山を登るハイカーのグループ

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ

Netskope Promotes Network Security Veteran Raphaël Bousquet to Lead Worldwide Sales

Netskope’s Chris Andrews to retire following 10 years of significant company growth, expansion, and achievements

SANTA CLARA, Calif. – February 5, 2024Netskope, a leader in secure access service edge (SASE), today announced the promotion of Raphaël Bousquet to Executive Vice President, Worldwide Sales, leading all aspects of the company’s global sales and channel strategy. Bousquet succeeds Chris Andrews, who will retire from Netskope this year as part of a planned leadership transition.

A networking and security industry veteran and highly-regarded sales leader, Bousquet has successfully led top-performing technology sales teams at market-leading companies for decades. As worldwide head of Netskope’s global sales organization, he will continue to drive customer demand for Netskope’s industry-leading SASE and zero trust solutions to enable secure cloud transformations.

Since joining Netskope in 2021 as Senior Vice President, EMEA & LATAM, Bousquet has delivered strong leadership and exceptional execution, which has led to numerous achievements for Netskope and its EMEA and LATAM territories. This includes expanding the company’s footprint across the regions, recruiting top talent, and landing world-renowned brands in financial services, healthcare, retail, manufacturing, government, and other industries as Netskope customers. Prior to joining Netskope, Bousquet successfully served as Vice President, EMEA South, Israel & Alps at Palo Alto Networks, growing territory revenue more than 600% in a five-year period. Before that, he held various international management roles at Cisco.

“Raphaël’s deep industry experience, passion for winning, and the extensive accomplishments he’s already achieved at Netskope make him the unanimous choice of the company’s executive team and board of directors to take the sales leadership reins and drive this next era of our growth,” said Dave Peranich, President, Go-to-Market, Netskope. “As we make a graceful sales leadership transition, the entire Netskope team salutes Chris Andrews for everything he has helped us achieve over the past decade – including scaling to the several-hundred-million-dollar market leader we are today.”

“Chris’ achievements go hand-in-hand with Netskope’s biggest milestones, and we thank him for his leadership and determinationover a long, impressive run that spans nearly the entire history of Netskope sales to date,” said Sanjay Beri, CEO and Co-Founder, Netskope. “He helped lay the foundation for our continued success and will always be part of Netskope’s legacy. We wish him the very best in retirement, and well-earned time to focus on family and personal pursuits. Here’s to you, Chris!”

Andrews joined Netskope in 2014 after many years in executive sales, professional services, and support positions at Infoblox, Fortinet, Juniper, Netscreen, and other organizations. Under his sales leadership at Netskope, the company:

• Earned the trust of enterprise security and networking buyers in the most discerning industries across the world, including over 30 of the Fortune 100 as customers today.
  • Helped define, and has continued to dominate, next-generation market categories such as Cloud Access Security Broker (CASB), Secure Web Gateway (SWG), Zero Trust Network Access (ZTNA), Security Service Edge (SSE), and SASE.
  • Developed numerous successful go-to-market partnerships, including with major global systems integrators and managed services providers such as BT, Deloitte, Orange, Telefónica, Telstra, and Wipro, and critical alliance partners such as Amazon Web Services, Microsoft, Google, Okta, Mimecast, CrowdStrike, and more.
  • Expanded and deepened its public sector business worldwide, including, most recently, achieving FedRamp High authorization in the United States.
  • Received countless accolades and industry awards, including a steady climb up the influential Forbes Cloud 100 list over seven years and counting.

Netskopeについて

Netskope, a global SASE leader, helps organizations apply zero trust principles and AI/ML innovations to protect data and defend against cyber threats. Fast and easy to use, the Netskope platform provides optimized access and real-time security for people, devices, and data anywhere they go. Netskope helps customers reduce risk, accelerate performance, and get unrivaled visibility into any cloud, web, and private application activity. Thousands of customers trust Netskope and its powerful NewEdge network to address evolving threats, new risks, technology shifts, organizational and network changes, and new regulatory requirements. Learn how Netskope helps customers be ready for anything on their SASE journey, visit netskope.com.