ネットスコープ、2024年Gartner®社のシングルベンダーSASEのマジック・クアドラントでリーダーの1社の位置付けと評価 レポートを読む

閉める
  • Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

ネットワークとセキュリティの連携方法を変える。

• 導入企業 シェブロン

Netskopeは、フォーチュン100社の30社以上を含む、世界中で3,400社以上の顧客にサービスを提供しています。

• パートナー シェブロン

SSEのリーダー。シングルベンダーSASEのリーダー。

ネットスコープが2024年Gartner®社のシングルベンダーSASEのマジック・クアドラントでリーダーの1社の位置付けと評価された理由をご覧ください。

顧客ビジョナリースポットライト

Read how innovative customers are successfully navigating today’s changing networking & security landscape through the Netskope One platform.

電子書籍を入手する
顧客ビジョナリースポットライト

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope One プラットフォームの紹介

Netskope One は、SASE とゼロトラスト変革を可能にする統合型セキュリティおよびネットワーキング サービスを提供するクラウドネイティブ プラットフォームです。

Netskope One について学ぶ
青い照明の抽象画
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope One SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) を通じてセキュリティとネットワークの変革を実現する方法を学びます

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

CIOとCISOの役割の融合
ホストのマックス・ハヴィーが「セキュリティ・ビジョナリーズ」の最新エピソードに出演し、ゲストとしてVantaのCISOであるジェイディー・ハンソンと対談します。

CIOとCISOの役割の融合
最新のブログ

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) 機能を通じてゼロ トラストと SASE の導入をどのように実現できるかをご覧ください。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
SASEとは

クラウド優位の今日のビジネスモデルにおいて、ネットワークとセキュリティツールの今後の融合について学びます。

SASEについて学ぶ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• カスタマーソリューション シェブロン

お客様の成功のために、Netskopeはあらゆるステップを支援いたします。

• トレーニングと認定 シェブロン

Netskopeのトレーニングで、クラウドセキュリティのスキルを学ぶ

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート

雪山を登るハイカーのグループ

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ

Netskope Named Winner of Two InfoSec Awards at RSA Conference 2020

Company Wins Editor’s Choice in Cloud Security and Hot Company in Data Loss Prevention in 8th Annual InfoSec Awards

SANTA CLARA, CA – February 24, 2020 – Netskope, the leading security cloud, today announced it received two 2020 InfoSec Awards from Cyber Defense Magazine (CDM), the industry’s leading electronic information security magazine, in the categories of Editor’s Choice – Cloud Security and Hot Company – Data Loss Prevention (DLP).

“We’re honored to be recognized by one of the most prestigious and coveted cybersecurity awards programs for our industry-leading cloud security and DLP solutions,” said Sanjay Beri, CEO of Netskope. “The largest enterprises in the world are rapidly adopting our cloud-driven security architecture to reach their digital transformation goals and upgrade their legacy and on-premises security solutions – in fact, we’ve seen 80% year-over-year growth in enterprise customers. We’re proud to receive such strong validation for the work we’ve done to make Netskope the new gold standard for cloud-delivered security.”

The Netskope Security Cloud Platform provides unrivaled visibility, real-time data, and threat protection when accessing cloud services, websites, and private applications from anywhere, on any device. In addition, only Netskope understands the cloud and takes a data-centric approach that empowers security teams with the right balance of protection and speed they need to secure their digital transformation journey.

Netskope DLP is a core capability of the Netskope Security Cloud, providing full visibility of both data at rest within customer managed cloud applications, and the movement of data from employee endpoints to thousands of other unmanaged cloud applications typically accessible from enterprise environments.

“We’re thrilled to name Netskope the winner for Editor’s Choice – Cloud Security and Hot Company – Data Loss Prevention in our InfoSec Awards program,” said Gary S. Miliefsky, Publisher, Cyber Defense Magazine. “Netskope won these awards because they are a pioneer in cloud-driven security and taking a bold, innovative approach to defeating the next generation of cybercriminals.”

For the full list of winners, visit: http://www.cyberdefenseawards.com/

This award comes on the heels of several award wins for Netskope, including:

Netskope at RSA Conference 2020

• Netskope is a silver sponsor, exhibiting at booth #5981 in Moscone North.
  • Sean Cordero, head of cloud strategy at Netskope, will speak on a panel about AI and ML threats on Tuesday, Feb. 25 at 3:40 p.m. PT in Moscone South.
  • Netskope’s James Robinson and Ross Asquith will lead a briefing center speaking session on cloud-first security programs on Tuesday, Feb. 25 at 11:40 a.m. PT in Moscone North.
  • RSVP to attend the Netskope Cloud Lounge party on Wednesday, Feb. 26 at Novela by contacting [email protected]. Space is limited.

About Netskope

The Netskope security cloud provides unrivaled visibility and real-time data and threat protection when accessing cloud services, websites, and private apps from anywhere, on any device. Only Netskope understands the cloud and delivers data-centric security from one of the world’s largest and fastest security networks, empowering the largest organizations in the world with the right balance of protection and speed they need to enable business velocity and secure their digital transformation journey. Reimagine your perimeter with Netskope.

About CDM InfoSec Awards

This is Cyber Defense Magazine’s eighth year of honoring InfoSec innovators. Our submission requirements are for any startup, early stage, later stage or public companies in the INFORMATION SECURITY (INFOSEC) space who believe they have a unique and compelling value proposition for their product or service. Learn more at www.cyberdefenseawards.com

About the Judging

The judges are CISSP, FMDHS, CEH, certified security professionals who voted based on their independent review of the company submitted materials on the website of each submission including but not limited to data sheets, white papers, product literature and other market variables. CDM has a flexible philosophy to find more innovative players with new and unique technologies, than the one with the most customers or money in the bank. CDM is always asking “What’s Next?” so we are looking for Next Generation InfoSec Solutions.

About Cyber Defense MagazineWith over five million monthly readers and growing, and over 17,000 pages of searchable online infosec content, Cyber Defense Magazine and our sister magazine being announced after the show is the premier source of IT Security information. We are managed and published by and for ethical, honest, passionate information security professionals. Our mission is to share cutting-edge knowledge, real-world stories and awards on the best ideas, products and services in the information technology industry. We deliver electronic magazines every month online for free, and special editions exclusively for the RSA Conferences. CDM is a proud member of the Cyber Defense Media Group, a division of Ingersoll Lockwood. Learn more about us at http://www.cyberdefensemagazine.com and visit http://www.cyberdefensetv.com and http://www.cyberdefenseradio.com to see and hear some of the most informative interviews of many of these winning company executives.