ネットスコープ、2024年Gartner®社のシングルベンダーSASEのマジック・クアドラントでリーダーの1社の位置付けと評価 レポートを読む

閉める
  • Netskopeが選ばれる理由 シェブロン

ネットワークとセキュリティの連携方法を変える。

• 導入企業 シェブロン

Netskopeは、フォーチュン100社の30社以上を含む、世界中で3,400社以上の顧客にサービスを提供しています。

• パートナー シェブロン

SSEのリーダー。
シングルベンダーSASEのリーダー。

ネットスコープが2024年Gartner®社のシングルベンダーSASEのマジック・クアドラントでリーダーの1社の位置付けと評価された理由をご覧ください。

顧客ビジョナリースポットライト

Read how innovative customers are successfully navigating today’s changing networking & security landscape through the Netskope One platform.

電子書籍を入手する
顧客ビジョナリースポットライト

Netskope パートナーについて学ぶ
色々な若い専門家が集う笑顔のグループ
明日に向けたネットワーク

サポートするアプリケーションとユーザー向けに設計された、より高速で、より安全で、回復力のあるネットワークへの道を計画します。

ホワイトペーパーはこちら
明日に向けたネットワーク
Netskope One プラットフォームの紹介

Netskope One は、SASE とゼロトラスト変革を可能にする統合型セキュリティおよびネットワーキング サービスを提供するクラウドネイティブ プラットフォームです。

Netskope One について学ぶ
青い照明の抽象画
セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャの採用

Netskope NewEdgeは、世界最大かつ最高のパフォーマンスのセキュリティプライベートクラウドであり、比類のないサービスカバレッジ、パフォーマンス、および回復力を顧客に提供します。

NewEdgeの詳細
NewEdge
Netskope Cloud Exchange

Netskope Cloud Exchange (CE) は、セキュリティポスチャに対する投資を活用するための強力な統合ツールを提供します。

Cloud Exchangeについて学ぶ
Netskopeの動画
  • セキュリティサービスエッジ製品 シェブロン

高度なクラウド対応の脅威から保護し、あらゆるベクトルにわたってデータを保護

• Borderless SD-WAN シェブロン

すべてのリモートユーザー、デバイス、サイト、クラウドへ安全で高性能なアクセスを提供

• Secure Access Service Edge シェブロン

Netskope One SASE は、クラウドネイティブで完全に統合された単一ベンダーの SASE ソリューションを提供します。

未来のプラットフォームはNetskopeです

インテリジェントセキュリティサービスエッジ(SSE)、クラウドアクセスセキュリティブローカー(CASB)、クラウドファイアウォール、セキュアウェブゲートウェイ(SWG)、およびZTNAのプライベートアクセスは、単一のソリューションにネイティブに組み込まれており、セキュアアクセスサービスエッジ(SASE)アーキテクチャへの道のりですべてのビジネスを支援します。

製品概要はこちら
Netskopeの動画
Next Gen SASE Branch はハイブリッドである:接続、保護、自動化

Netskope Next Gen SASE Branchは、コンテキストアウェアSASEファブリック、ゼロトラストハイブリッドセキュリティ、 SkopeAI-Powered Cloud Orchestrator を統合クラウド製品に統合し、ボーダレスエンタープライズ向けに完全に最新化されたブランチエクスペリエンスを実現します。

Next Gen SASE Branchの詳細はこちら
オープンスペースオフィスの様子
SASEアーキテクチャの設計 For Dummies

SASE設計について網羅した電子書籍を無償でダウンロード

電子書籍を入手する

NewEdgeの詳細
山腹のスイッチバックを通るライトアップされた高速道路
アプリケーションのアクセス制御、リアルタイムのユーザーコーチング、クラス最高のデータ保護により、生成型AIアプリケーションを安全に使用できるようにします。

生成AIの使用を保護する方法を学ぶ
ChatGPTと生成AIを安全に有効にする

ゼロトラストについて学ぶ
大海原を走るボート
NetskopeがFedRAMPの高認証を達成

政府機関の変革を加速するには、Netskope GovCloud を選択してください。

Netskope GovCloud について学ぶ
Netskope GovCloud
  • リソース シェブロン

• ブログ シェブロン

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) を通じてセキュリティとネットワークの変革を実現する方法を学びます

• イベント&ワークショップ シェブロン

• 定義されたセキュリティ シェブロン

サイバーセキュリティ百科事典、知っておくべきすべてのこと

「セキュリティビジョナリー」ポッドキャスト

CIOとCISOの役割の融合
ホストのマックス・ハヴィーが「セキュリティ・ビジョナリーズ」の最新エピソードに出演し、ゲストとしてVantaのCISOであるジェイディー・ハンソンと対談します。

CIOとCISOの役割の融合
最新のブログ

Netskope がセキュリティ サービス エッジ (SSE) 機能を通じてゼロ トラストと SASE の導入をどのように実現できるかをご覧ください。

日の出と曇り空
SASE Week 2023年:SASEの旅が今始まります!

第4回 SASE Weekのリプレイセッション。

セッションの詳細
SASE Week 2023
SASEとは

クラウド優位の今日のビジネスモデルにおいて、ネットワークとセキュリティツールの今後の融合について学びます。

SASEについて学ぶ
  • 会社概要 シェブロン

クラウド、データ、ネットワークセキュリティの課題に対して一歩先を行くサポートを提供

• リーダーシップ シェブロン

Netskopeの経営陣はお客様を成功に導くために全力を尽くしています。

• カスタマーソリューション シェブロン

お客様の成功のために、Netskopeはあらゆるステップを支援いたします。

• トレーニングと認定 シェブロン

Netskopeのトレーニングで、クラウドセキュリティのスキルを学ぶ

データセキュリティによる持続可能性のサポート

Netskope は、持続可能性における民間企業の役割についての認識を高めることを目的としたイニシアチブである「ビジョン2045」に参加できることを誇りに思っています。

データセキュリティによる持続可能性のサポート

雪山を登るハイカーのグループ

プロフェッショナルサービスについて学ぶ
Netskopeプロフェッショナルサービス

トレーニングと認定資格について学ぶ
働く若い専門家のグループ

Netskope Achieves AWS Security Competency Status for Infrastructure Protection

Demonstrates deep technical expertise with security in AWS and proven success securing customer cloud journeys

SANTA CLARA, Calif., August 23, 2023 – Netskope, today announced that it has achieved Amazon Web Services (AWS) Security Competency status in the Infrastructure Protection category. As a widely recognized industry leader in secure access service edge (SASE), Security Service Edge (SSE), and modern connectivity and performance, Netskope works with AWS and other cloud providers to secure and optimize the most demanding cloud-first environments. Achieving the AWS Security Competency differentiates Netskope as an AWS Partner Network (APN) member that meets rigorous security specifications on AWS. In addition, Netskope was recently recognized as a “finalist” for the AWS US Rising Star Partner of the Year at this year’s AWS New York Partner Summit.

With the rapid migration of critical workloads to the cloud, the increase in the hybrid workforce, and today’s complex cybersecurity landscape, the need for robust cloud security solutions is more critical than ever before. Netskope has helped thousands of customers, including more than 25 of the Fortune 100, improve their security posture. Netskope helps customers address AWS’s shared responsibility model of cloud security for several important use cases:

• Provide secure remote access to private applications on AWS – Remote and hybrid workers need to access business-critical applications from anywhere. Netskope Private Access (NPA), Netskope’s zero trust network access (ZTNA) solution, provides secure, granular access based on adaptive trust principles. This means that users can only access the applications and resources they need when they need them. NPA also improves security by replacing outdated VPN gateways and concentrators that expose their IP addresses to the public internet. Private resources are not visible on the public internet and are shielded from attackers.
  • Discover shadow IT and block data exfiltration and threats – Netskope can act in real-time to block movement of sensitive data, threats, unauthorized users, and access to rogue accounts. Netskope Cloud Access Security Broker (CASB) Inline monitors traffic to and from AWS resources and applications to expose suspicious or malicious activity. Netskope’s Zero Trust Engine decodes activities in real-time to place activity-level restrictions on users, groups, and organizational units across more than 270 AWS services. Netskope’s Next Generation Secure Web Gateway (SWG) blocks malware, detects advanced threats, and controls cloud apps and services for users located anywhere, using any device.
  • Discover sensitive data and malware in Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) – Netskope CASB API scans Amazon S3 buckets to identify sensitive data and protect it from misuse. It also discovers malware and generates alerts to help prevent threats from spreading.
  • Extensive integrations provide visibility and information sharing across cloud and hybrid environments – Netskope integrates with a variety of AWS services including AWS CloudTrail, AWS CloudTrail Lake, Amazon Security Lake, Amazon S3, and Amazon GuardDuty to share logs, alerts, events, and threat information. Netskope Cloud Exchange (CE) offers a wide variety of plug-ins and modules to facilitate exchange of information between cloud services, security tools, and data lakes, and automate remediation. CE can be deployed on Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) using AWS Fargate. Netskope also integrates with AWS Control Tower for customers needing automated deployment and consistent security policy across multi-account AWS customer environments.

“We are thrilled to achieve the AWS Security Competency in the Infrastructure Protection category, as it highlights our ongoing commitment to help organizations provide secure access to applications and resources, protect data, and reduce risk in the cloud,” said Andy Horwitz, Vice President, Business Development and Technology Alliances, Netskope. “This achievement demonstrates our commitment to AWS customers through our team’s hard work and dedication to providing cutting-edge security solutions that address the evolving challenges of secure cloud adoption.”

AWS is enabling scalable, flexible, and cost-effective solutions from startups to global enterprises. To support the seamless integration and deployment of these solutions, AWS established the AWS Competency Program to help customers identify AWS Partners with deep industry experience and expertise.

For more information about purchasing Netskope products, please see Netskope’s AWS Marketplace listings or its solutions for AWS webpage.

About Netskope

Netskope, a global SASE leader, helps organizations apply zero trust principles and AI/ML innovations to protect data and defend against cyber threats. Fast and easy to use, the Netskope platform provides optimized access and real-time security for people, devices, and data anywhere they go. Netskope helps customers reduce risk, accelerate performance, and get unrivaled visibility into any cloud, web, and private application activity. Thousands of customers trust Netskope and its powerful NewEdge network to address evolving threats, new risks, technology shifts, organizational and network changes, and new regulatory requirements. Learn how Netskope helps customers be ready for anything on their SASE journey, visit  netskope.com.